top of page

Hei! Olen Kadi – valokuvaaja Keski-Suomesta Hankasalmelta. Kerron tässä vähän, kuka on kameran takana ja miksi rakastan valokuvausta.

Olen kotoisin Etelä-Viron pikkukaupungista nimeltään Võru, mutta vuonna 2013 muutin Suomeen, koska otin riskin ja rakastuin hankasalmelaiseen. Tänään olen kolmen lapsen (2017 & 2019 ja 2023) äiti ja minun perheeni on minulle kaikki kaikessa.

Vapaa-aikana voisin kuunnella tuntikausia podcasteja, kävellä metsässä vaikka joka päivä, lukea historiakirjoja, katsoa vanhoja Friends-jaksoja ja kirjoittaa, kun inspiraatio iskee. Olen myös ikuinen Harry Potter -fani ja käytän villasukkia sekä talvella että keskellä kesää. Minun happy place on perheeni kanssa luonnossa, mutta myös kiva elokuvailta hyvän viinin kanssa käy.

Luonteeltani olen visualisti ja tyypillinen introvertti, joka viihtyy parhaiten taka-alalla. Valokuvauksen maailmassa se on useimmiten hyvä juttu, koska kuvaustyylini keskipisteessä on taito huomata ja tallentaa nopeasti ohimeneviä hetkiä ja pieniä yksityiskohtia.

 

Valokuvaus on minulle mahdollisuus toteuttaa itseäni sekä luovuuttani ja se on ollut jo vuosia osana elämääni. Ensimmäisen "kunnon" kameran ostin jo vuonna 2008, vaikka sen jälkeen meni reilut 10 vuotta, kunnes minussa syntyi vahva kiinnostus henkilökuvaukseen.

Minun lähestymistapa on sekoitus spontaania ja harkittua. Pidän kuvien kautta tarinoiden rakentamisesta, dokumentaarisesta valokuvauksesta sekä lifestyle-henkisistä kuvista. Rakastan lämpimiä sävyjä ja miljöökuvauksissa käytän aina kun mahdollista iltavaloa.

Olen myös erittäin iloinen, kun saan kutsun kuvauksiin asiakkaiden kotiin, koska minun sydän sykkii kotikuvauksille. Arkisissa hetkissä – kätkettyinä laadukkaisiin kuviin – on minun silmissäni joku selittämätön kauneus. 

PS! Hankasalmi sijaitsee luonnon keskellä ja täältä löytyy monia todella kauniita kuvauspaikkoja. Kuvaan tarpeen mukaan myös muualla Keski-Suomessa.

Ota rohkeasti yhteyttä & suunnitellaan sinun tarpeisiisi sopiva kuvaus.

-----------------------------

Järvi-Suomen kuvakisan 2022 kisan paras kuva, 2022 & 2020 värivedossarjan 1. sija.

Kuviani on julkaistu esimerkiksi Shutter Up Magazine:n ja Lensational Magazine:n sivuilla. 

kadi.jpg
perhekuvaus.jpg
bottom of page